Саопштења

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ СНС: Разбијен излог на нашим просторијама у Бачком Добром Пољу, апелујемо на разум, случај пријављен полицији

У ноћи између петка и суботе, непознати вандали разбили су излог на просторијама Српске напредне странке у Бачком Добром Пољу.

*Саопштење за јавност општинског одбора Српске напредне странке Врбас*

​Насиље над члановима породице председника Александра Вучића, у виду сталних претњи, праћења и ширења различитих неистина о њима, одвија се из дана у дан.
Сведоци смо константних неистина и ширења мржње која је како усмерена ка њему тако и ка његовој породици од стране опозиционих медија.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ПОВОДОМ ПРЕТЊИ ПРЕДСЕДНИКУ ВУЧИЋУ

Општински одбор СНС Врбас осуђује претње које износе припадници антидржавне коалиције. У важним тренуцима за нашу земљу, кад се председник Вучић бори за сваког нашег грађанина они јасно доказују да им је мржња суштина њихове политике и да би до власти да дођу насилно.

Саопштење за јавност

Саопштење за јавност

Општински одбор Српске напредне странке Врбас најоштрије осуђује претње смрћу упућене председнику РС Александру Вучићу.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Општински одбор Српске напредне странке у Врбасу подржава председника Александра Вучића у беспоштедној борби за српске националне и државне интересе.

Чињеница је да смо остали сами у борби за Косово и Метохију, и коначно је време да се рашчисти ситуација на политичкој сцени Србије.

Pages