Саопштења

*Саопштење за јавност општинског одбора Српске напредне странке Врбас*

​Насиље над члановима породице председника Александра Вучића, у виду сталних претњи, праћења и ширења различитих неистина о њима, одвија се из дана у дан.
Сведоци смо константних неистина и ширења мржње која је како усмерена ка њему тако и ка његовој породици од стране опозиционих медија.
На мети су стално родитељи председника, његов брат, супруга, деца, а најчешће син Данило.
Јасно је да су овакве појаве производ жеље политичких противника да га узнемире и ослабе, знајући да је, као и сваки човек, рањив и осетљив на нападе на породицу.
Као што се испоставило и доказало у неколико случајева, мотиви појединаца су много мрачнији, будући да су им намере далеко опасније.
Фотографија председниковог сина Данила, на којој се креће без обезбеђења, у једним од опозиционих новина је још један у низу нељудског покушаја опозиције да некога заплаше и прете му.
У моментима када су Србији и КиМ потребни слога и мир, они се баве претњама и прљавим пословима!
Упркос свему, одговор председника Вучића на готово свакодневне лажи, претње и увреде на рачун његове деце, увек је био достојанствен, миран и сталожен, са јасном поруком да насиље није прихватљиво и ни у ком случају није решење.
Председник стојички подноси све нападе и увреде, а ОО СНС Врбас има потребу да укаже на чињеницу да је атмосфера насиља и терора над члановима породице Вучић стално присутна и најоштрије осуђује нападе на председника и породицу председика.
​Нико нема права да узнемирава нечију породицу, да је прати, прети или на било који начин угрожава.
Морамо се борити против таквих и наћи начин да зауставимо насиље.
Овим путем позивамо све људе да пруже пуну подршку председнику Александру Вучићу, да настави да се бори за бољу и успешнију Србију, за боље сутра свих нас, да не дозволи да га овакве ствари потресају, јер Србија је увек уз свог председника.

ОО СНС Врбас