Вести

Предраг Ројевић и Немања Завишић, обишли су заједно са активистима МО Змајево пет вишешчланих породица

Члан Главног одбора Предраг Ројевић и члан Председништва Немања Завишић, обишли су заједно са активистима МО Змајево пет вишешчланих породица и предочили им планове за даљи развој наше локалне заједнице и уручили им поклоне за домаћинство.

ШТАНДОВИ ОО СНС ВРБАС

Активисти месних одбора их Врбаса, организовали су информативне штандове на више локација у општини Врбас, како би суграђанима поделили СНС Информатор и промотивни материјал.

ШТАНДОВИ ОО СНС ВРБАС

Поводом најрадоснијег хришћанског празника, Васкрса, за вернике који поштују јулијански календар, сви месни одбори Српске напредне странке Врбас су организовали штандoвe.
Том приликом су суграђанима честитали Васкрс и поделили им поклоне.

Активисти месних одбора из Врбаса, организовали су информативне штандове

Активисти месних одбора из Врбаса, организовали су информативне штандове на више локација у Општини Врбас како би суграђанима поделили СНС Информатор и промотивни материјал.
Промотивни материјал обезбеђен је из личних средстава чланова и симпатизера СНС.

Активисти МО Змајево, МО Бачко Добро Поље, 1.МО, 2.МО и 3.МО, ОО СНС Врбас, организовали су информативне штандове

Активисти МО Змајево, МО Бачко Добро Поље, 1.МО, 2.МО и 3.МО, ОО СНС Врбас, организовали су информативне штандове.
Тим поводом, са грађанима су активисти разговарали о важним темама, те су им уједно саопштили и неке планове за наредни период.

Члан Главног одбора Српске напредне странке Милан Глушац разговарао је са грађанима

Члан Главног одбора Српске напредне странке Милан Глушац разговарао је са грађанима на пријему одржаном у просторијама Месног одбора Равно Село Општинског одбора Српске напредне странке Врбас.

Разговор са грађанима

Члан Главног одбора Српске напредне странкe, Милан Глушац, данас је одржао пријем грађана у просторијама Месног одбора Бачко Добро Поље ОО СНС Врбас.

Активисти МО Змајево, 1.МО, 2.МО и 3.МО, ОО СНС Врбас, организовали су информативне штандове

Активисти МО Змајево, 1.МО, 2.МО и 3.МО, ОО СНС Врбас, организовали су информативне штандове.
Тим поводом, са грађанима су активисти разговарали о важним темама, те су им уједно саопштили и неке планове за наредни период.
Такође, подељен је СНС Информатор и промотивни материјал.

Активисти 3. МО СНС Врбас обишли госпођу Мастикосу

Данас су активисти 3 Мо са повереником ОО СНС ВРБАС Срђаном Станићем обишли госпођу Марију Мастикосу. Она данас пуни 80 година и ми смо јој том приликом однели прикладне поклоне и рођенданску торту. Захвалила се на посети и велику подршку пружа нашем председнику Александру Вучићу.

Pages