Вести

Нове саднице за насеље Либра

У удруженој акцији ЈКП "Комуналац", Јавне агенције за зоохигијену и пољопривреду и Туристичке организације Општине Врбас, крај дечијег игралишта у насељу Либра посађене су јеле, а постигнут је и договор о даљем уређењу овог простора, саопштено је из ЈКП.

За 34 спортска клуба 45 милиона динара

Председник општине Врбас Предраг Ројевић уручио је данас представницима локалних спортских клубова уговоре о годишњем финансирању. Општина Врбас обезбедила је рекордну подршку за спортске клубове у 2022. години. За активности 34 спортска клуба из општинског буџета је на конкурсу одобрено 45 милиона динара.

Министарство културе ће помоћи завршетак Позоришта

Потпредседница Владе Републике Србије и министарка културе и информисања Маја Гојковић најавила је данас, приликом посете Врбасу, издвајање двадесетак милиона динара за завршетак радова на згради Позоришта.

Куцура и Савино Село ускоро део градског водовода

Радови на изградњи цевовода који ће омогућити да се око 2.000 домаћинстава Куцуре и Савиног Села прикључи на градски водовод Врбаса, приводе се крају. У ЈКП "Комуналац" истичу да би радови били готови још крајем јесени, али да су на једном делу трасе морали да се решавају имовинско-правни односи.

ЈКП "Комуналац": Очишћени сви путни правци

Саобраћај у Врбасу одвија се несметано, јер су од три сата дежурни радници врбаске Зимске службе ЈКП "Комуналац" уклањали снег са коловоза, до осам часова, на терену је било пет екипа, саопштено је јутрос из овог предузећа.

Pages