Вести

Немања Завишић: Покрајинска влада велики ослонац локалним самоуправама

Посланик Српске напредне странке у Скупштини Војводине Немања Завишић један је од пет потпредседника Скупштине Војводине, који је са 106 гласова изабран на конститутивној седници новог сазива парламента 31. јула.

Са својих 28 година припада младој генерацији СНС-а. О својој биографији Завишић нам каже:

Највише гласова у општини Врбас освојила листа „Александар Вучић –За нашу децу“

Листа кандидата Српске напредне странке апсолутни је победник локалних избора у општини Врбас. За ову листу гласало је скоро 60 одсто изашлих на биралишта.

Од укупно уписаних 34.941 бирача, право гласа искористило је 20.605 бирача, или 58,97 одсто. Важећих листића било је 19.694, а неважећих 902.

Стадион крај Шлајза добио семафор и столице

У складу са договором са Покрајинским секретаријатом за спорт и омладину, на главној трибини стадиона ОФК Врбас постављено је 800 столица за гледаоце, а отпочели су и радови на уређењу атлетске стазе. Почетку радова присуствовао је Владимир Батез, покрајински секретар за спорт.

Активисти СНС на тргу у Врбасу

Кандидати за одборнике и активисти Општинског одбора Српске напредне странке Врбас наставили су са редовним организовањем инфо пултова са циљем што бољег упознавања својих суграђана са активностима Српске напредне странке и представљањем програма, а у сусрет предстојећим изборима.

Активисти СНС на пијаци у Савином Селу

Кандидати за одборнике и активисти Општинског одбора Српске напредне странке Врбас, Месног одбора Савино село преподне су провели у разговору са својим суграђанима на штанду организованим на пијаци у Савином селу.

Радна акција Трећег МО СНС Врбас

Активисти Општинског одбора Српске напредне странке Врбас, Трећег месног одбора имали су још једну радну акцију уређења и улепшавања свога града. Том приликом су офарбали слова за назив града, ископали рупе како би поставили назив града.

Активисти СНС на пијаци у Змајеву

Током преподнева, активисти и кандидати за одборнике Општинског одбора Српске напредне странке Врбас, Месног одбора Змајево организовали су штанд на пијаци у Змајеву. Активисти су им том приликом поделили промотивни материјал.

Pages