Саопштења

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ОО СНС ВРБАС

Општински одбор Српске напредне странке у Врбасу најоштрије осуђује нападе на председника Републике Србије Александра Вучића, од стране опозиције.
У тренуцима када се Србија лавовски бори да сачува наше интересе, наш народ на Косову и Метохији, као и мир и стабилност… Опозицију не интересује питање КиМ , већ само гледају како да скупе некакве политичке поене, и зато у Народној скупштини на најпримитивнији начин физички насрћу на председника и износе лажи. Будући да вербално и неистином ништа нису успели да ураде, већ су сами себе још дубље одвели у пропаст, почињу да се губе у својим лажима и бахатим понашањем уствари показују своју немоћ.
Колико год покушавали да сруше и Србију и нашег председника, поручујемо им да неће успети, јер народ Вучићу верује, што је и показано историјском победом на изборима. Сви ми чврсто стојимо уз њега, у одбрани државних интереса и нашег народа на Косову и Метохији.
Зато им поручујемо да не могу да сруше ни Србију, а ни човека који је за њу спреман на све, јер таквог државника Србија у историји имала није.
Предаја није опција!
Живела Србија, живео наш председник Александар Вучић!