Саопштења

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Општински одбор Српске напредне странке у Врбасу подржава председника Александра Вучића у беспоштедној борби за српске националне и државне интересе.

Чињеница је да смо остали сами у борби за Косово и Метохију, и коначно је време да се рашчисти ситуација на политичкој сцени Србије.

Пред нашом земљом је период великих искушења и доношења тешких одлука.

Да бисмо издржали и превазишли све изазове, претње и потешкоће, потребно је да се сви, којима је Србија на првом месту, окупимо око заједничког циља и снажно подржимо човека којем дугујемо мир, стабилност, успех и напредак.

Напредњаци Врбаса немају дилему која личност поседује потребну одлучност, мудрост и одговорност да може да нас води ка сигурнијој и лепшој будућности.

Увек смо спремни да проверимо народну вољу и изађемо на изборе. Да се коначно види ко је вера, а ко невера. Коме је на првом месту Србија, а коме партијски и бизнис интереси.

Уверени смо да народ зна да је државотворна политика коју симболизује председник Вучић управо она политика која развија и гради Србију, ради само у интересу народа и представља нас у најбољем светлу свуда у свету.

Победиће Србија!