Вести

Ускоро "Културно лето" у Змајеву

Змајево ће бити домаћин велике културно-забавне манифестације "Културно лето", која се ове године одржава по седми пут, на неколико локација. Приређиваће се концерти, позоришне представе за децу и одрасле, наступи културно уметничких друштава и спортски садржаји.

Лето почиње 25. јуна од 20.00 часова концертима Дејана Петровића Биг бенда и група Хелга и Хогари у центру Змајева. Наредног дана у истом термину, посетиоци ће моћи да уживају у музици група Хари Мата Хари, Ничим изазван и Филинг.

У недељу, 27. јуна, у дворишту Месне заједнице у 17.00 часова, биће одржане "Змајевачке дечије игре", у којим ће најмлађи имати прилику да покажу своје стваралаштво и креативност кроз игру, песму и глуму.

Од 05. до 11. јула биће одржан турнир у малом фудбалу, Сабор народне традиције, такмичење у припремању ловачког котлића и одиграна позоришна представа "Нас две".

Покровитељ манифестације је Покрајински секретаријат за привреду и туризам и општина Врбас. Организациони одбор чине Месна заједница Змајево, Туристичка организација општине Врбас, КУД "Сава Вукосављев", "Удружење Крајишника", Ловачко друштво "Јелен" и ФК "Обилић" Змајево.