СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА ОПШТИНСКИ ОДБОР ВРБАС

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА
ОПШТИНСКИ ОДБОР ВРБАС

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Још једна од пет милиона лажи интересне
групе која ради у корит Ђиласа и Шолака

У настојању да од грађана Врбаса сакрије чињеницу да немају сопствену политику, прогам и идеје, неколицина појединаца из фантомске организације "1 од 5 милиона" који се безуспешно представаљају као опозиција Српској напредној странци, покушава да превари, да обмане јавност Врбаса и одговоран и транспарентан рад општинске управе коју води Српска напредна странка прикаже као свој резултат.
Међутим, у питању је само једна од пет милиона неистина које свакодневно изговара ова група сплеткароша и опсенара. Општинска управа Врбас, од када њоме управља Српска напредна странка, за разлику од времена, када су је водили крадљивци туђих заслуга, све ради транспарентно, и у корист грађана. Јер, ми немамо шта да кријемо. Већ два месеца цео Врбас зна да средином септембра долази до повећаног пуњења општинског буџета и да ће крајем септембра бити исплаћене накнаде и давања за новорођене бебе.
Исто тако цео Врбас зна да би накнаде биле исплаћене још раније да општинска управа Врбас у последњих годину дана није морала да врати преко 700 милиона дугова заосталих из времена владавине неких других странака, с којима ви правите мрежу превара и обмана у узалудном покушају да оправдате силни новац који у вас инвестирају Ђилас и Шолак. Грађани Врбаса поуздано знају ко ради у њихову корист, а ко сe удружује и повезује да би се дочепао власти. Али не да би бринуо о добробити грађана и Вебашке деце, већ да би могао општински буџет да прелије у приватне џепове, себе и својих ментора. Врбашани знају да су општину у дужничко ропство гурнули ваши политички пријатељи и партнери, с чијом визијом и иделогијом се посвећујете и представљате продужени пипак хоботнице која је опљачкала Врбас и претворила га у свог таоца.
Али то вам више никад неће поћи за руком. Грађани Врбаса су на последњих неколико избора, као и на недавно одржаним изборима за Месне заједнице показали да верују политици Српске напредне странке, а не политичким авантуристима, који се служе обманама и измишљотинама. Срспка напредна странка и руководство општине Врбас наставиће да раде транспаренто у интересу свих грађана Врбаса, и све накнаде и све обавезе биће измириване на време. А завршићемо и изградњу домова културе, водовода, канализације, реконструкцију школа и вртића, изградићемо дечија игралишта, и омогућићемо да деца Врбаса имају најбоље услове за школовање и одрастање. Дотле ви и ваши ментори можете да наставите с оним што најбоље знате - да варате грађане.

Врбас. 26. септембар 2021. године